KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE cvbaMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE cvbaLedeberg (Gent)

Schadebeheerder in Gent

Schadebeheerder in Gent

Een collega komt bij ons op de eerste plaats. Daarom hechten wij veel belang aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van iedere collega. De persoon die deze functie tot op heden uitoefende was op zoek naar een nieuwe uitdaging in een andere sector. We waren dan ook blij om te vernemen dat zij die nieuwe uitdaging heeft gevonden!

Je vervangt haar als,

Lid van een ervaren team van collega's en je staat in voor de opvolging van schadedossiers binnen het particuliere segment. Samen met de klant analyseer je de nieuwe schade en begeleid je hem / haar van A tot Z binnen het daaropvolgend proces.

Hierbij sta je in het belang van de klant in voor de correcte toepassing van de verzekeringscontracten, een stipte vergoeding en bijstand in de schadebeperking. Waar nodig woon je de expertises bij en adviseer je de klant ook naar preventie voor de toekomst.

Samen met de consulent en assistent verbonden aan de klant zorg je voor een goede wisselwerking en opvolging van elk schadedossier. Uit je ervaring in dossiers ben je vaak een eerste aanspreekpunt, maar ook de geknipte persoon om vinger aan de pols te houden of enig finetunen van de contracten en afspraken aan de orde is.

De kwaliteit van de dekking hoog houden is je streefdoel, zo blijf je ook je eigen verwachtingen en deze van de klant bevestigen.

Indien je over de nodige technische, communicatieve (Nederlands/Frans) vaardigheden en een goede dosis inlevingsvermogen beschikt om van deze job een succes te maken, stuur dan een mail met je CV aan Marie-Luce Casier.