KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE cvbaMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE cvbaLedeberg (Gent)

Vacatures

Met GroupCasier vormen we een team van onafhankelijke verzekeringsmakelaars die ondernemingen adviseren in het beheer van hun risico's en hun verzekeringen. We richten ons voornamelijk tot innovatieve en creatieve ondernemers, die nationaal of internationaal actief zijn.

Samen met onze klanten detecteren we de mogelijke gevaren, schatten we de impact ervan in en bespreken we de passende preventiemaatregelen. Indien deze risico's bewust worden overgedragen aan een verzekeraar, kiezen we steevast de zijde van de bedrijfsleider om een gerichte, soms exclusieve verzekeringsoplossing uit te werken. Hieraan koppelen we permanente opvolging, evaluatie in functie van de groei, en proactief schadebeheer.

GroupCasier onderscheidt zich door een integrale, klantgerichte aanpak en door het leveren van comfort en toegevoegde waarde. Niet de productverkoop, maar het beheersen van de risico's staat centraal. Onze eigen ontwikkelde tools bieden onze klanten een klare kijk op hun risico's en op de genomen beslissingen. Deze vernieuwende middelen zorgen meteen ook voor een efficiënt en transparant verzekeringsbeheer. Ons sterk onderbouwd CIM-project, met vaste beheersvergoeding, is hiertoe het meest exclusieve instrument.

Gedreven door passie voor ons vak, streven we naar sterke verbondenheid met onze klanten en hun activiteit. Met een team van permanent opgeleide medewerkers bouwen we continu aan een referentie en een naam om tot de beste van de sector te behoren.