KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE cvbaMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE cvbaLedeberg (Gent)

5. Reizen: Annulatie

Annulatie

Annuleringsverzoeken van een reis naar aanleiding van het coronavirus dat zich heeft verspreid in het gebied waarnaar je op reis wou gaan, vallen helaas niet onder de dekking van de standaard annulatieverzekering. Slechts enkele verzekeraars bieden wel polissen aan waarbij de dekking van de annulatie uitzonderlijk mogelijk is. Het is aangeraden om contact te nemen met je vaste contact bij Group Casier om het specifieke geval samen te bekijken.

Als je zelf ziek zou zijn n.a.v. het coronavirus, dan kan dit een reden zijn tot annulatie (net zoals een andere ziekte de annulatie zou betekenen). Indien annulatie verzekerd is, kan dit een mogelijkheid tot aangifte betekenen.   

Let wel dat annulaties omwille van het coronavirus niet meer gedekt zijn in de annulatieverzekeringen die afgesloten werden sinds het negatief reisadvies van Buitenlandse Zaken/het uitbreken van de epidemie wereldwijd.
(Tekst o.a. gebaseerd op de publicaties van www.assuralia.be)

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.