KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE bvMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE bvLedeberg (Gent)

Wat zijn onze waarden?

De kwaliteit van onze diensten steunt op waarden. Deze waarden dienen als referentie voor de werkgeest en de missie van Group Casier. Iedereen binnen het bedrijf hanteert deze waarden bij iedere actie die hij onderneemt.

Respect

Wij willen respectvol samenwerken met alle partijen waarmee we in contact komen. We houden van onze klant, we zijn luisterbereid en open tot dialoog. We hebben aandacht voor zijn zorgen en klachten. We werken discreet en vertrouwelijk, en waken er over om het onderlinge vertrouwen niet te schaden.

Teamspirit

We leren van elkaar en delen  onze kennis.. We zijn hulpvaardig, geven constructieve feedback en opbouwende kritiek. We zijn loyaal, toegewijd en enthousiast. We realiseren met passie en collegiaal onze gemeenschappelijke doelen in het belang van het team.

Ethiek & integriteit

We geloven dat de mens goed is. We werken eerlijk, betrouwbaar en oprecht. We komen onze beloftes  na. We treden op een open wijze in dialoog. We kiezen de kant van onze klant. We ondernemen verantwoord en duurzaam, met respect en interesse voor de omgeving en de samenleving

Innovatie

We zoeken moderne oplossingen, durven zaken in vraag te stellen en handelen vooruitstrevend, toekomstgericht en milieubewust.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.