KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE bvMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE bvLedeberg (Gent)

Internationaal

International - UNiBA

UNiBA Partners: Quest for Resilience (VIDEO)

Group Casier is sedert 2007 lid van UNiBA-Partners, één van de belangrijkste internationale makelaarsnetwerken, actief over de hele wereld.
Het netwerk stelt hoge eisen rond persoonlijke kwalitatieve dienstverlening aan de gemeenschappelijke klanten.

De klanten van Group Casier met buitenlandse filialen, bieden wij open en transparante afspraken voor de volledige verzekeringsdiensten aan, zodat zij voor de verzekeringen op internationaal vlak de eenheid van dossier behouden.
Wij ontwikkelen internationale verzekeringsprogramma's, aangevuld met globale en lokale verzekeringscontracten.

Wij bouwen een internationale verzekeringsconstructie op maat, en verzorgen de globale rapportering aan het hoofdkantoor, zonder de noodzakelijke lokale communicatie uit het oog te verliezen. Dit alles wordt duidelijk vertaald in een pakket instructies rond verzekeringen en beheer dat verzameld wordt in een "Insurance Manual".

Onze diensten rond Intergraal Risico- en Verzekeringbeheer worden volledig doorgetrokken naar de internationale dimensie.

Wij staan binnen UNiBA-Partners ook in voor de dienstverlening aan de Belgische filialen van de ondernemingen die bediend worden door onze buitenlandse collega's. Dergelijke samenwerking is voor iedere partij een bron van ervaring en de inspiratie tot een permanente actualisering van de samenwerking met onze klanten.

Bezoek de website van UNiBA
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.