KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE cvbaMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE cvbaLedeberg (Gent)

Werking kantoor in de nasleep van Covid-19

Group Casier neemt nog steeds extra voorzorgsmaatregelen rond het Coronavirus (COVID-19)

Beste klant, beste partner en relatie,

Deze pandemie trof iedereen. We hopen dan ook in de eerste plaats dat u en uw dierbaren het goedmaken en deze moeilijke tijden goede doorstaan hebben.

Samen met de zorg voor uw gezondheid staat de zorg voor onze collega's centraal. Volgende het advies van de overheidsdiensten gaan we stelselmatig terug naar een 'normale' gang van zaken:

Een deel van onze collega's werkt nog steeds van thuis uit en voorziet ook daar verder in een optimale dienstverlening. Wij laten iedere collega op zijn of haar eigen ritme terugkeren. Gezien wij reeds verschillende jaren paperless werken, kunnen ook deze collega's hun werk perfect van thuis uit uitvoeren.

De collega's die op kantoor komen werken respecteren de opgelegde maatregelen, ook werd voorzien in werkposten die een afstand van 1,5 m of meer tussen de collega's respecteren.

Onze collega's zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.
Wenst u liever een gezicht te plakken op de aangename telefoonstem of vlotte pen? Dan faciliteren we met plezier een videoconferentie via Zoom.us of Microsoft Teams en andere.
De meeste expertises worden terug opgestart, de experten nemen hier het voortouw.
Afspraken zijn terug mogelijk, mits dit veilig kan gebeuren. Wij nemen alvast de nodige maatregelen.
Onze kantoren blijven nog even werken met gesloten deuren, we zijn wel bereikbaar op afspraak.

Voor dringende zaken staan wij vanzelfsprekend ter uwer beschikking en respecteren we de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen. Contacteer ons om concreet af te spreken wat de beste oplossing is voor de situatie.

Hebt u nog vragen over uw specifieke situatie, over de impact van het virus op uw bedrijf of uw collega's, laat dan niet na om ons te contacteren om de risico's samen aan te pakken.

Zorg verder voor uzelf, voor uw dierbaren en de anderen.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.