KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE bvMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE bvLedeberg (Gent)

Vacatures

Algemene info

Met Group Casier vormen we een uitgebreid team van onafhankelijke professionals die ondernemingen en beroepen adviseren in het beheer van hun risico's en hun verzekeringen.  We richten ons voornamelijk tot innovatieve en creatieve ondernemers, die nationaal of internationaal actief zijn.

Samen met onze klant detecteren we de mogelijke gevaren, schatten we de impact ervan in en bespreken we de passende preventiemaatregelen.  Voor de overblijvende risico's bekijken we de diverse mogelijkheden qua beheersing, alsook de verschillende technieken van overdracht.  Indien deze risico's bewust worden overgedragen aan een verzekeraar, kiezen we steevast de zijde van de bedrijfsleider om een gerichte, soms exclusieve verzekeringsoplossing uit te werken en tot stand te brengen.  Aan deze zorg koppelen we permanente opvolging en evaluatie in functie van de ontwikkeling van onze klant, met inbegrip van proactief schadebeheer.

Group Casier onderscheidt zich door een integrale, klantgerichte aanpak en door het leveren van comfort, voorspelbaarheid en toegevoegde waarde.  Niet de productverkoop, maar het omgaan met risico's staat centraal.  Eigen ontwikkelde tools bieden onze klanten een klare kijk op hun risico's en op de genomen beslissingen.  Deze vernieuwende middelen zorgen meteen ook voor een efficiënt en transparant verzekeringsbeheer.  Ons sterk onderbouwd CIM-project, met vaste beheersvergoeding, is hiertoe het meest exclusieve instrument.

Onze grootste voldoening is de bevestigde gemoedsrust van de bedrijfsleiding bij onze klant, ons beste compliment haar verworven inzicht.

Group Casier wil zich verder onderscheiden door in innoverende activiteiten het voortouw te nemen, met de ondernemers mee te denken en reflectie en antwoorden te bieden aan zij die de verandering aangaan of nieuwe paden inslaan.  Onvermoeibaar nieuwsgierig willen we hun behoeften faciliteren aan de hand van een kennissysteem en van nieuwe, vooruitstrevende en moduleerbare oplossingen.

Gedreven door passie voor ons vak, streven we naar sterke verbondenheid met onze klanten en hun activiteit.  Met een team van permanent opgeleide medewerkers bouwen we continu aan een referentie en een naam om tot de beste van de sector te behoren.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.