KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE bvMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE bvLedeberg (Gent)

Autodelen

Group Casier verzekert autodelen

Group Casier verzekert autodelen

In samenwerking met Cozywheels (www.cozywheels.be) heeft Group Casier een autoverzekering ontwikkeld die speciaal is aangepast aan de behoeften van autodelen. Deze verzekering is strikt voorbehouden aan de leden van Cozywheels en biedt volgende voordelen aan deze autodelers:

  • Het risico autodelen wordt duidelijk vermeld in de polis, zodat er nooit discussie kan ontstaan over mogelijke verzwaring of verzwijging van het risico. Grote zekerheid dus.
  • De premie is forfaitair, zonder toepassing van bonus - malus. Ongevallen hebben geen invloed op de verzekeringspremie, die op de laagste basis werd berekend.
  • Iedere bestuurder bouwt wel degelijk een schadeverleden op, zodat wie later een andere autoverzekering wil afsluiten een attest krijgt over het aantal schadevrije jaren als bestuurder van een deelauto.
  • De polis rechtsbijstand en het abonnement pechhulp zijn op maat van een autodeelgroep gemaakt.

Leden van Cozywheels kunnen deze verzekering digitaal aanvragen.

Op de website www.carsharinginsurance.be kan je online te weten komen of je in aanmerking komt voor deze verzekering. Je kan diverse tarieven voor verschillende waarborgcombinaties berekenen en je kan op basis van de formule die jij kiest de overeenstemmende verzekeringspolissen bestellen. Je kan tenslotte ook de bestuurders van je voertuig en de waarborgen van je verzekeringen online beheren. Heb je vragen voor onze operator? Stuur dan een mailtje naar cozywheels@groupcasier.eu

Cozycar wordt Cozywheels

Sinds 15 december 2020 heeft Cozycar de nieuwe naam ‘Cozywheels' gekregen. Een nieuwe naam voor een vernieuwde aanpak.

Afbeelding cozywheels
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.