KlantenzoneNavigatie
 • CASIER RISK & INSURANCE cvbaMenen
 • GROUP CASIER RISK & INSURANCE cvbaLedeberg (Gent)

Extra voorzorgsmaatregelen Coronavirus

12/03/2020

Group Casier neemt extra voorzorgsmaatregelen rond het Coronavirus (COVID19)

Beste klant, beste partner en relatie,

Deze pandemie treft iedereen. We hopen dan ook in de eerste plaats dat u en uw dierbaren het goedmaken en deze moeilijke tijden goed zullen doorstaan.

Samen met de zorg voor uw gezondheid staat de zorg voor onze collega's centraal.

Na het opvolgen van berichtgeving op nationaal en internationaal vlak en het nemen van de normale voorzorgsmaatregelen, ging Group Casier op 12/03/2020 over tot aangescherpte maatregelen om de gezondheid zoveel als mogelijk te beschermen:

 • Onze collega's werken van thuis uit en voorzien verder in een optimale dienstverlening.
  Gezien wij reeds verschillende jaren paperless werken, kunnen onze collega's hun werk perfect van thuis uit uitvoeren.
  De enkele collega's die op kantoor blijven in functie van hun specifieke taken en om het thuiswerk van de overige te faciliteren, respecteren de opgelegde maatregelen, ook werd voorzien in werkposten die een afstand van 2 m of meer tussen de collega's respecteren.
 • Onze collega's blijven aldus telefonisch en per e-mail bereikbaar.

 • Wenst u liever een gezicht te plakken op de aangename telefoonstem of vlotte pen? Dan faciliteren we met plezier een videoconferentie via Zoom.us

 • De meeste expertises worden uitgesteld (ook op initiatief van de expertisebureaus), er wordt op latere datum een alternatief gezocht.

 • Gelet op de maatregelen werden geplande afspraken zoveel mogelijk uitgesteld.
  Voor dringende zaken staan wij vanzelfsprekend ter uwer beschikking en respecteren we de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen. Contacteer ons om concreet af te spreken wat de beste oplossing is voor de situatie.

 • Hebt u vragen over uw specifieke situatie, over de impact van het virus op uw bedrijf of uw collega's, laat dan niet na om ons te contacteren om de risico's samen aan te pakken.
Logo


De komende maanden zullen voor niemand gemakkelijk zijn.
Zorg voor uzelf, voor uw dierbaren en de anderen.
We wensen u dan ook goede moed!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.