KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE bvMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE bvLedeberg (Gent)

Quiz: Next Generation

03/04/2020

Quiz: Next Generation

17 juni 2019, de eerste persberichten stromen binnen, De Warmste Week van Studio Brussel verhuist dit jaar naar het West-Vlaamse Kortrijk. Met heel wat mensen afkomstig uit Kortrijk in onze equipe begon het dan al serieus te kriebelen.

Group Casier zet zich al jaar en dag in voor goede doelen. Enkele voorbeelden; Kilibikers, aankoop filmtickets voor de filmavonden t.v.v. goede doelen, we liepen al warm voor vzw De Sloep en dragen dus op verschillende manieren graag ons steentje bij.

Nu was het tijd om zelf eens iets op poten te zetten!
We beslisten allen samen een quiz te organiseren ten voordele van Tejo Gent.
Deze laatste was een logische keuze, daar Group Casier de vzw ook als klant mag beschouwen.

Tejo biedt in Vlaanderen laagdrempelige en therapeutische hulpverlening aan voor jongeren tussen 10 en 20 jaar. De gesprekken zijn kortdurend, onmiddellijk, anoniem en gratis. De professionele therapeuten verlenen hun diensten vrijwillig aan de organisatie.
Tejo Vlaanderen helpt jongeren die de volgende generatie zijn in onze maatschappij.

Link artikel: Group Casier's warmste quiz


Vandaar de naam van het event, Quiz: Next Generation. Een quiz ten voordele van jongeren die de volgende generatie zijn in onze samenleving.

Met deze organisatie konden we maar liefst € 2 701.26 schenken aan Tejo Gent. In plaats van langs te gaan bij Studio Brussel en zo de cheque af te geven, gaven we er liever een persoonlijke touch aan. We wilden wel eens de sfeer opsnuiven bij Tejo en hun verhalen horen. In die zin gingen we op 11 februari 2020 langs bij Tejo Gent waar Bernd Van Belle ons heel hartelijk onthaalde. Alhoewel het zijn laatste dag bij Tejo was, vertelde hij met passie over de werking van Tejo.

V.l.n.r.: De Tollenaere Mathilde, Adam Sara, Bernd Van Belle (TEJO Gent), Vandermarliere Hélène, Cornelli Lien, De Both Elien (niet op foto: Casier Pieter-Paul)


Na de rondleiding en het verhaal van Tejo gingen we over tot het officiële deel van de middag, namelijk overhandiging van de cheque.

We sluiten dit avontuur af, en wie weet...

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.