KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE cvbaMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE cvbaLedeberg (Gent)

Beroepen

Dienstverlening aan intellectuele beroepen

Group Casier analyseert voor verschillende beroepsgroepen de risico's die verbonden zijn aan aansprakelijkheid van hoofdzakelijk intellectuele prestaties. Deze vorm van aansprakelijkheid, die in het jargon beroepsaansprakelijkheid genoemd wordt, vergt een speciale maatoplossing. Klassieke aansprakelijkheidsverzekeringen bieden hiervoor geen waarborg.

Wij overleggen hierover regelmatig met de betrokken beroepsfederaties en zoeken ervaring on the field via persoonlijke gesprekken met betrokken ondernemers. Zodra wij de risico's behoorlijk kunnen inschatten, onderhandelen we een verzekering op maat met geïnteresseerde verzekeringsmaatschappijen.

Op deze wijze kunnen wij in eigen huis ontwikkelde oplossingen voor de verzekering van beroepsaansprakelijkheid aanbieden aan milieucoördinatoren, energiedeskundigen, veiligheidsadviseurs voor het vervoer van gevaarlijke goederen en webontwikkelaars.

Naast de hierboven vermelde beroepen, bieden wij de mogelijkheid om ook voor andere beroepsactiviteiten een passende verzekeringsoplossing op maat uit te werken, naar gelang van de risico's en behoeften. Dit alles op basis van de principes van transparante communicatie en vergelijkende marktanalyse.

De klassieke vrije beroepen zoals medici, advocaten, curatoren, notarissen, accountants en architecten kunnen uiteraard ook bij ons terecht voor hun verzekering beroepsaansprakelijkheid, mogelijk als aanvulling op de waarborgen die ze genieten via hun balie of beroepsfederatie.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.