KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE cvbaMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE cvbaLedeberg (Gent)

Vrije beroepen

Vrije beroepen:

Vrije beroepen:

Group Casier heeft sedert lang een specialiteit opgebouwd rond de verzekering van vrije beroepen.

Zo werd het kantoor Group Casier Risk & Insurance cvba meer dan 60 jaar geleden zelfs uitgebouwd rond medisch cliënteel. Tot vandaag verzekeren wij een belangrijke portefeuille artsen, specialisten, medici en paramedici zowel op individuele basis als in collectiviteiten. De speciale aandacht voor maatoplossingen, opvolging van de evolutie van wetgeving en rechtspraak en de nauwgezette aandacht voor de strikt noodzakelijke vertrouwelijkheid zorgen voor een persoonlijk en professioneel beheer van deze dossiers.

Voor ingenieurs en architecten ontwikkelden wij een dienstenpakket dat nauw aansluit bij het projectmatige karakter van dit beroep. Contractmanagement rond aansprakelijkheid en verzekering vormt een essentieel onderdeel van ons aanbod. Wij bieden ook oplossingen voor internationale projecten.

Vrije beroepen die traditioneel hun beroepsaansprakelijkheid verzekeren via hun Balie (advocaten en curatoren) of via hun beroepsvereniging (accountants) kunnen beroep doen op Group Casier om hun basisverzekering te versterken via extra verzekeringslayers.

Je kan meer informatie vragen bij Marc Peltyn.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.