KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE bvMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE bvLedeberg (Gent)

Group Casier's warmste quiz

15/11/2019
Deel 1/4

Group Casier's warmste quiz

Vrijdag 15 november 2019.

Deze avond zullen we bij Group Casier niet snel vergeten. Wekenlange voorbereidingen brachten ons naar de apotheose, onze eerste echte quizavond en tevens initiatief ter ondersteuning van een samen gekozen goed doel voor de #warmsteweek van #studiobrussel.

Met TEJO Gent hebben we al geruim aantal jaar een professionele samenwerking. We waren het over eens dat we een goed doel zouden steunen dat zich inzet voor kinderen die het moeilijker hebben in hun jeugd omdat we willen helpen meebouwen aan een betere toekomst voor hen en besloten te kiezen voor TEJO Gent.

We mochten niet minder dan 132 genodigden ontvangen in het Balenmagazijn van Ateljee te Gent, die samen 28 teams vertegenwoordigden. Wauw, wat een opkomst!

De drankjes en zelfgebakken versnaperingen verkochten als zoete broodjes om zo de hersenactiviteit te stimuleren bij de aanwezige quizzers, of net niet...

Deel 3/4

De eerste 11 teams werden bekroond met enkele van onze mooie prijzen (geschonken door onze partners Voetbalclub KV Kortrijk, Dewaele vastgoedgroep, Brouwerij Eutropius, Supra Bazar, Grootmoeders koffie, Kentucky Bowling en Chocolaterie Vereecke) maar de knappe bollen van verzekeraar HDI Global gingen deze avond lopen met de hoofdprijs!

Ook het team dat strandde op de laatste plaats lieten we niet in de kou staan. Zij konden elk een 'warmste' deurmat in ontvangst nemen waarmee we één van de warme acties van Supra Bazar steunden.

Maar dan nu... tromgeroffel... We slaagden er niet alleen in iedereen een heel fijne, warme avond te bezorgen (inclusief onszelf) maar konden ook nog eens een totaalbedrag van 2.701,26 euro inzamelen voor TEJO Gent.

Als dat een mens geen warm gevoel geeft!

En volgend jaar... wie weet tot dan?!

Bekijk enkele prachtige sfeerbeelden

Met dank aan onze partners

klik zeker even op logo, om naar website van partner te gaan

Grootmoeders Koffie

Grootmoeders Koffie

SupraBazar

SupraBazar

Voetbalclub KVK

Voetbalclub KVK

Dewaele Vastgoedgroep

Dewaele Vastgoedgroep

Chocolaterie Vereecke

Chocolaterie Vereecke

Brouwerij Eutropius

Brouwerij Eutropius

VZW Ateljee

VZW Ateljee

Bowling Kentucky

Bowling Kentucky

Fidea

Fidea

Baloise

Baloise

Versailles-verhuur

Versailles

Juwelier Vandermarliere

Juwelier Vandermarliere
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.