KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE bvMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE bvLedeberg (Gent)

Langetermijnsamenwerking met Go4Circle

10/04/2019

Group Casier Risk & Insurance gaat langetermijnsamenwerking aan met Go4circle

Go4circle wil verder vorm geven aan de circulaire toekomst en kan daarbij rekenen op de steun van 4 nieuwe partners. Group Casier Risk & Insurance kiest in die optiek zelfs voor een langetermijnengagement van vijf jaar. Hartelijk welkom aan alle nieuwe partners!

Go4circle groeit. Dankzij volhardend (lobby)werk heeft de federatie onmiskenbare autoriteit verworven in het Belgische landschap van werkgeversfederaties. Om die kracht bij te zetten, mogen we niet blijven stilstaan. Een sectorfederatie die zoveel bedrijven uit onze industrietak verenigt én verdedigt, moet absoluut mee evolueren met de wereld waarin die bedrijven actief zijn.

Maar we zijn ambitieus: we willen ons niet alleen aanpassen aan de vooruitgang, we willen het groeitempo zelfs nog versnellen!

Daarom zijn we heel dankbaar dat we in onze ambitie om de circulaire toekomst verder vorm te geven kunnen rekenen op onze partners. SULO, Mol Cy VDK en Total Gas & Power Belgium gingen op 1 maart de samenwerking al aan, nu komt daar Group Casier Risk & Insurance bij, dat zich meteen verbindt voor vijf jaar.

Wie is Group Casier Risk & Insurance?
Group Casier Risk & Insurance adviseert ondernemingen voor een geïntegreerd risico- en verzekeringsbeheer. De groep werkt verspreid over kantoren in Menen en Gent, met 32 mensen.

"We willen samen werken aan een voorspoedige, circulaire toekomst, waarbij we met onze expertise bedrijven helpen groeien door risico's in te schatten en door voluit te kiezen voor een voorspelbare uitkomst. Onze belofte aan onze klant luidt dan ook: "Embrace change to prosper"."

- Sara Adam, Casier Risk & Insurance bv / srl

We wensen onze partners te danken voor het (verlengde) vertrouwen en heten hen van harte welkom bij de federatie.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.