KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE bvMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE bvLedeberg (Gent)

Group Casier partner in de eerste Green Deal Gedeelde Mobiliteit

27/03/2017
Group Casier partner in de eerste Green Deal Gedeelde Mobiliteit

Op 27 maart 2017 ondertekende Group Casier samen met 75 andere partners de eerste Groene Economie Convenant of Green Deal met de Vlaamse Overheid.

De Green Deal is een initiatief van de Minister van Leefmilieu om bedrijven en sectoren verder te vergroenen. Het gaat om een vrijwillige overeenkomst tussen (privé) partners en de Vlaamse Overheid om samen een groen project na te streven.

De Green Deal Gedeelde Mobiliteit is de eerste in een reeks en wordt daarom als een pilootproject beschouwd.  Het doel van deze Green Deal is om de implementatie van gedeelde mobiliteit te versnellen. Bedrijven, Overheden en burgers worden gestimuleerd en ondersteund om hun mobiliteit duurzamer te organiseren door gebruik te maken van het aanbod van autodeelorganisaties, fietsdeelsystemen en carpooldiensten.

Group Casier engageerde zich om de leiding te nemen in de werkgroep verzekeringsvraagstukken, om de gedeelde mobiliteit een grotere toegang tot de verzekeringsmarkt te verschaffen en de verzekeringsoplossingen waar nodig sluitend te maken.

Je vindt alle informatie over de Green Deal Gedeelde Mobiliteit met daarin een overzicht van alle deelnemers en de acties op www.gedeeldemobiliteit.be

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.