KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE bvMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE bvLedeberg (Gent)

Samen één

15/10/2016

15 oktober 2016, Acerta Brussels Ekiden.

Nadat we reeds in april met 5 collega's de 10 km van Brussel trotseerden, kon een volgende uitdaging niet uitblijven. We sprokkelden nog een 6e collega en schreven ons in voor de Ekiden run op de Heizel. We konden maar niet genoeg krijgen van onze heuvelachtige hoofdstad. 

Ekiden is een Japanse discipline waarbij 6 personen in de vorm van een estafetteloop elk een deel lopen om samen tot 42 km te komen, de afstand van een marathon.

De dag begon druilerig maar algauw kwam het zonnetje piepen. Aangekomen bovenaan het Koning Boudewijnstadion namen we eerst de sfeer in ons op. "Wauw, dit wordt sowieso een niet te vergeten belevenis! 1.700 teams van bedrijven en verenigingen waarvan wij er één uitmaakten. Eentje die zich niet zou laten doen." Aangemoedigd door de sfeer, de omgeving en onze supporters zette bijna elk van ons een persoonlijke recordtijd neer, waardoor we met trots kunnen zeggen: "Yes! We did it!" Ons gezamenlijke doel om de finishlijn te halen in minder dan 4 uur was binnen, met onze 3u58!

Een onvergetelijke ervaring waaruit we allen sterker komen. Sterker als individu en als team. En niet te vergeten de maatschappelijke steun die we door onze deelname bieden aan SOS Kinderdorpen.

Afspraak 14 oktober 2017?

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.