KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE cvbaMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE cvbaLedeberg (Gent)

Chubb

Chubb

Ter voorbereiding op het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie voert Chubb enkele wijzigingen door. Zoals het er nu uit ziet zal Chubb European Group Limited in de loop van 2018 worden omgezet in een Public Limited Company, waarna zij Chubb European Group Plc gaat heten. De intentie is om deze rechtspersoon vervolgens om te zetten in een Europese Vennootschap (‘Societas Europaea’), waarna zij dan zal verder gaan onder de naam Chubb European Group SE.
Er verandert niets aan de vestigingsplaats en statutaire zetel, die blijven op hetzelfde adres in het Verenigd Koninkrijk. Ook blijft de rechtspersoon handelen onder een vergunning van de Prudential Regulation Authority en onder toezicht van de Prudential Regulation Authority en de Financial Conduct Authority in het Verenigd Koninkrijk.
Om op de hoogte te blijven van onze voorbereidingen op de Brexit en voor meer informatie wat dit voor u betekent kunt u onze website raadplegen: chubb.com/brexit

Terug naar Blog: Brexit
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.