KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE cvbaMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE cvbaLedeberg (Gent)

Logistiek

Logistiek

België profileert zich nadrukkelijk als het Europese logistieke centrum. Onze havens en de centrale positie van ons land tussen de grote Europese lidstaten zorgen voor een bloeiende logistieke sector. De ligging van onze kantoren, tegen de Franse grens in Menen en vlakbij de Gentse Zeehaven bezorgen ons automatisch een sterke verbondenheid met deze sector.

Group Casier zorgt voor oplossingen inzake Risico- en Verzekeringbeheer voor de hele logistieke ketting, uitgezonderd het beroepsvervoer. Voor de beveiliging van de aansprakelijkheidsrisico's schreven wij een eigen verzekeringswording " Logistic liability " en voor de bescherming van de goederen ontwikkelden we een overkoepelende oplossing voor invoer, opslag en distributie. De onderlinge afstemming tussen de risicobenadering van aansprakelijkheid en van goederen bezorgt het geheel een gestroomlijnde bescherming, zonder hiaten of overlappingen. Deze kaderoplossing vormt de basis van doorgedreven maatwerk.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.