KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE cvbaMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE cvbaLedeberg (Gent)

Nieuwe energie

Nieuwe energie

Weinig sectoren evolueerden de laatste jaren zo snel als de sector van de nieuwe energie. Technologische vooruitgang zorgt voor steeds betere prestaties. Veel ondernemers zagen de opportuniteiten en hebben massaal geïnvesteerd in deze sector. Zonnepanelen, windmolens en vergistinginstallaties zijn de drie meest gebruikte energiebronnen. De risico's situeren zich zowel op het vlak van materiële schade, tijdens de opbouw en bij de exploitatie van de installatie, als op het vlak van het financieel verlies bij stilstand door het verlies van productie en de daaraan gekoppelde groene stroom certificaten.

Group Casier heeft dank zij het internationale netwerk UNiBA-Partners toegang tot zeer gespecialiseerde buitenlandse verzekeringsoplossingen zowel voor installaties van zonnepanelen als voor windmolens. De belangrijkste specialisatie van Group Casier betreft de biogascentrales op basis van vergistingprocedés. We beschikken over de know how om de risico's van deze installaties te evalueren en kunnen via onze bestaande contacten bij de verzekeringsmaatschappijen de noodzakelijke verzekeringscapaciteit leveren.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.