KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE cvbaMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE cvbaLedeberg (Gent)

Media

Media

De overgang van analoge naar digitale technologie heeft de mediawereld grondig veranderd. Er ontwikkelde zich hierrond een bloeiende Belgische industrie.
Het is de kunst deze vernieuwing op de voet te volgen en het risico- en verzekeringbeheer nauw te laten aansluiten op deze snelle evolutie.
De grenzen tussen gedrukte media, televisie, computer, radio en evenementen zijn bijna volledig verdwenen.
De producties van deze verschillende media gebruiken vandaag alle beschikbare middelen bij de realisatie van hun projecten.

Group Casier levert al jaren diensten aan de mediasector en biedt oplossingen om het hoofd te bieden aan de steeds sneller wisselende risico's. Onze bestaande klantenrelaties en ons partnership met FEWEB, de Federatie van Webbedrijven bezorgde ons een ruime praktijkervaring. De evolutie van analoog naar digitaal zorgt voor een totaal nieuwe benadering van de productieverzekering. Ook de risico's rond intellectuele eigendom evolueerden mee met de opkomst en de groei van het internet. Group Casier ontwikkelde een eigen verzekeringspolis Media-aansprakelijkheid waarbij het onderscheid tussen de verschillende media wordt opgeheven en met bijzondere aandacht voor de problematiek van intellectuele eigendom. Voor de productieverzekering werken wij vanuit een oplossingsgerichte basis. We behouden de focus op de realisatie van het project en vermijden waar mogelijk de negatieve energie die veroorzaakt wordt door onderlinge conflicten tussen partijen die bij de productie betrokken zijn.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.