KlantenzoneNavigatie
  • CASIER RISK & INSURANCE cvbaMenen
  • GROUP CASIER RISK & INSURANCE cvbaLedeberg (Gent)

Moderne voeding

Moderne voeding

Wanneer je in het buitenland over Belgische voedingsproducten praat, zal men snel verwijzen naar ons wereldberoemde bier, onze chocolade(pralines) en onze wafels. België heeft uiteraard een ijzersterke reputatie met deze producten. Maar wij produceren nog veel meer dan de genoemde lekkernijen. De voedingverwerkende industrie staat aan de top van de economische activiteit in ons land, en is bijzonder gespecialiseerd in de verwerking van basisgrondstoffen tot producten met een hoge meerwaarde. Deze producten zijn in hoge mate bestemd voor de export. Van kant en klare gerechten, gezonde slaatjes, allerhande desserten tot natuurlijke voedingssupplementen, je vindt ze allemaal terug.

Group Casier biedt deze ondernemingen diensten rond integraal risico- en verzekeringbeheer. Het productieproces vanaf de aanvoer van grondstoffen tot de verdeling van de afgewerkte producten wordt grondig geanalyseerd. Bij de dioxinecrisis hebben we ervaren dat contaminatie en terugroeping van producten een belangrijk risico betekenen. Wij helpen deze risico's in de mate van het mogelijke te voorkomen, en bieden de noodzakelijke verzekeringen om deze risico's over te dragen.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.